Repertoire

Bij Crazy Accordeons hebben wij een uitgebreid repertoire dat perfect aansluit op diverse gelegenheden, waaronder bruiloften. Met ons veelzijdige duo kunnen wij de juiste muzikale omlijsting bieden om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Hieronder vind je een greep uit ons repertoire:

  • Romantische ballads: Van tijdloze liefdesliedjes tot moderne ballads, wij kunnen een romantische sfeer creëren tijdens de ceremonie of tijdens een intiem moment van jullie bruiloft. Denk aan nummers zoals “Unchained Melody” van The Righteous Brothers en “All of Me” van John Legend.
  • Swingende hits: Voor het avondfeest kunnen wij een energieke sfeer creëren met onze selectie van swingende hits. Van feestelijke nummers zoals “Uptown Funk” van Mark Ronson ft. Bruno Mars tot dansbare klassiekers zoals “Dancing Queen” van ABBA, wij zorgen ervoor dat jullie gasten de dansvloer niet kunnen weerstaan.
  • Populaire meezingers: Om jullie gasten te betrekken en een leuke sfeer te creëren, kunnen wij ook populaire meezingers in ons repertoire opnemen. Denk aan nummers zoals “Sweet Caroline” van Neil Diamond en “Doe Maar Gewoon” van Rene Froger. Dit zorgt voor een interactieve ervaring waarbij iedereen kan meezingen en genieten.
  • Achtergrondmuziek: Tijdens de receptie of het diner kunnen wij rustige achtergrondmuziek spelen die de juiste sfeer creëert, zonder de gesprekken te overheersen. Denk aan instrumentale versies van bekende melodieën en rustige jazznummers die zorgen voor een aangename ambiance.

Het inhuren van ons voor jullie repertoire is eenvoudig en persoonlijk. Wij luisteren naar jullie wensen en stemmen ons repertoire af op jullie voorkeuren en de specifieke momenten van jullie bruiloft. Of het nu gaat om een ceremonie, receptie of avondfeest, wij zorgen ervoor dat de muziek naadloos aansluit bij de gewenste sfeer en de smaak van jullie en jullie gasten.

Neem contact met ons op via onze website of telefonisch om jullie bruiloftsplannen te bespreken. Wij staan klaar om jullie te adviseren en een onvergetelijke muzikale beleving te bieden die past bij jullie speciale dag. Samen maken we van jullie bruiloft een magisch en muzikaal moment om nooit te vergeten!

Contact

Wil jij een knallend feest waar nog lang over wordt nagepraat? Neem contact met ons op en ontdek hoe Crazy Accordeons jouw feest compleet kan maken.

Menu