Over ons

Marco & Monique –
Crazy Accordeons

Samen vormen Marco en Monique het accordeon duo Crazy Accordeons. Met hun unieke muzikale talenten en gepassioneerde optredens hebben ze het publiek zowel in Nederland als daarbuiten weten te veroveren. Hun repertoire omvat een breed scala aan nummers en ze brengen hun muziek met een moderne en frisse twist.

Als Crazy Accordeons hebben ze opgetreden op talloze evenementen, variërend van grote festivals tot intieme feesten. Met hun aanstekelijke energie en enthousiasme weten ze altijd een geweldige sfeer te creëren.

Crazy Accordeons boeken voor een unieke muzikale ervaring op jouw evenement!

Marco Riedijk – Entertainer

Marco Riedijk is van jongs af aan een getalenteerde entertainer met een passie voor toetsen. Op vierjarige leeftijd begon Marco al met het bespelen van het orgel, geïnspireerd door zijn muzikale ouders. Met de steun van zijn ouders heeft Marco zich in de loop der jaren kunnen ontwikkelen. In een gezin van vier kinderen is Marco de enige die affiniteit heeft met muziek.

Hij besteedde hele dagen aan zijn muzikale passie en na school was hij vaak te vinden in een orgelzaak in Vlaardingen, waar hij ook geboren is. Vanaf zijn twaalfde speelde Marco op verschillende gelegenheden om ervaring op te doen. Het entertainment zat er al vroeg in. Opmerkelijk genoeg kan Marco geen noten lezen, maar speelt hij alles uit zijn hoofd en heeft hij zichzelf ook op verschillende instrumenten leren spelen.

Vanwege Marco’s muzikale veelzijdigheid heeft hij de aandacht getrokken van verschillende instrumentenimporteurs, zoals Yamaha, Technics en Korg, waar hij als demonstrateur heeft gewerkt. Marco bespeelt meerdere muziekinstrumenten, waaronder keyboard, piano en accordeon. Hij is een echte duizendpoot!

Als een gouden duo vormen Marco en Monique samen de Crazy Accordeons, waar ze met veel plezier en passie aan werken.

Marco hoopt samen met Monique nog veel mooie momenten te beleven en veel mensen blij te maken met hun muziek, die een moderne en frisse touch heeft.

Monique van Beek – Zangeres

Monique van Beek is geboren en opgegroeid in Wezep en komt uit een muzikale familie. Haar vader speelde accordeon, orgel en mondharmonica vanaf zijn veertiende. Op jonge leeftijd kreeg Monique al een accordeon in handen gedrukt of zat ze achter het orgel.

Ze leerde het bespelen van de accordeon en haar kennis van muziek van haar vader, met wie ze talloze lesboeken doornam. Zelfs op de lagere school mocht Monique tijdens het kerstfeest de accordeon meenemen om mooie kerstliedjes te spelen. Al vanaf jonge leeftijd was ze altijd aan het zingen. Volgens haar moeder hoorde ze Monique zingen terwijl ze aan het schommelen was.

Vanaf haar achtste volgde Monique orgel-les en op haar tweeëntwintigste begon ze met keyboard spelen en zingen. Ze begeleidde later een koor in Elburg met de accordeon en enkele jaren daarna begeleidde ze een koor uit Epe op dezelfde accordeon. Bij beide koren was ze de enige vrouwelijke accordeonist, omdat zingen niet was toegestaan. Dit leverde haar zelfs een optreden in het tv-programma van Harm Edens op! Vervolgens heeft ze gezongen en accordeon gespeeld in een duo en verschillende singles uitgebracht.

Later vormde Monique een accordeonduo met Marco Riedijk onder de naam Party Accordeon Duo M&M. Zo kwam ze in contact met Emile Hartkamp en Norus Padidar van de Gold Star Studio, en besloten Monique en Marco om met hen samen te werken. Dit was het begin van de Crazy Accordeons!

In te huren als zangeres

Crazy Accordeons heeft meerdere singles uitgebracht en wordt zowel in Nederland als in het buitenland omarmd door het publiek. In al die jaren heeft Monique mogen optreden op de mooiste evenementen, van groot tot klein, en op de meest gezellige feesten!

Muziek is haar leven en ze hoopt dit nog heel lang te mogen doen voor alle mensen. De eerste accordeon van haar vader, die inmiddels ruim over de 80 is, heeft een prominente plek gekregen in haar woonkamer en zal daar altijd blijven.

Wil je Monique van Beek inhuren als zangeres?

Menu