Welkom op de pagina van Crazy Accordeons voor bedrijfsevenementen! Wij zijn een veelzijdig duo bestaande uit Marco en Monique, die zowel individueel als samen optreden als zangeres, accordeonduo en DJ. Met onze passie voor muziek en jarenlange ervaring zorgen wij voor een onvergetelijk en bruisend feest op jouw bedrijfsevenement. Of je nu op zoek bent naar live entertainment, een energieke DJ-set of een combinatie van beide, wij hebben alles in huis om jouw evenement tot een succes te maken.

Crazy Accordeons is dé keuze voor bedrijfsevenementen die een uniek en interactief karakter willen geven aan hun feest. Met onze professionele aanpak en gepassioneerde optredens hebben we al vele harten veroverd, zowel in Nederland als daarbuiten. Of het nu gaat om een jubileum, personeelsfeest, productpresentatie of een ander bedrijfsevenement, wij zorgen voor een feestelijke sfeer die jouw gasten niet snel zullen vergeten.

Onze diensten

  • Zangeres voor bedrijfsevenementen

    Monique van Beek is een getalenteerde zangeres die met haar warme stem en veelzijdigheid elk bedrijfsevenement weet te betoveren. Met een breed repertoire, variërend van bekende meezingers tot romantische ballades, creëert ze de juiste sfeer en weet ze het publiek te raken. Of het nu gaat om een sfeervolle achtergrondmuziek tijdens een borrel of een spetterend optreden waarbij iedereen uit volle borst meezingt, Monique zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

  • Accordeonduo voor evenementen en feesten

    Als accordeonduo Crazy Accordeons brengen Marco en Monique een unieke mix van live muziek en interactieve entertainment naar jouw bedrijfsevenement. Met hun bruisende optredens en enthousiaste interactie met het publiek weten ze de juiste snaar te raken. Ze spelen een breed scala aan muziekstijlen, van Nederlandstalige hits tot internationale feestnummers, en zorgen voor een onvergetelijke ervaring waarbij iedereen gegarandeerd meedoet en geniet.

  • DJ voor feestelijke bedrijfsevenementen

    Marco Riedijk is niet alleen een getalenteerd accordeonist, maar ook een ervaren DJ. Met zijn uitgebreide muziekrepertoire en jarenlange ervaring als DJ weet hij de juiste beats te draaien en het publiek aan het dansen te krijgen. Of je nu een spetterende feestavond wilt organiseren of een gezellige borrel met achtergrondmuziek, Marco zorgt voor de perfecte muzikale invulling op jouw bedrijfsevenement.

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie zowel individueel als samen optreden?

Ja, zowel Marco als Monique kunnen individueel optreden als zangeres en DJ. Daarnaast treden ze ook samen op als accordeonduo Crazy Accordeons. We bieden flexibiliteit en kunnen de muzikale invulling afstemmen op jouw specifieke wensen en het thema van het bedrijfsevenement.

Wat voor soort muziek spelen jullie?

Ons repertoire is zeer divers en omvat verschillende muziekstijlen. We spelen bekende hits, Nederlandstalige nummers, feestmuziek en kunnen ons aanpassen aan de sfeer van het evenement. We staan altijd open voor verzoeknummers en zorgen ervoor dat het publiek betrokken wordt bij onze optredens.

Zijn jullie beschikbaar voor bedrijfsevenementen buiten Nederland?

Ja, we zijn beschikbaar voor bedrijfsevenementen zowel binnen Nederland als daarbuiten. We hebben ervaring met optredens op internationale evenementen en zijn in staat om ons aan te passen aan verschillende culturen en talen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen jullie ook de geluidsinstallatie en verlichting verzorgen?

Ja, naast onze muzikale talenten kunnen we ook de benodigde geluidsinstallatie en verlichting verzorgen voor jouw bedrijfsevenement. We hebben professionele apparatuur tot onze beschikking en zorgen voor een optimale geluidskwaliteit en sfeervolle belichting.

Contact

Wil jij een knallend feest waar nog lang over wordt nagepraat? Neem contact met ons op en ontdek hoe Crazy Accordeons jouw feest compleet kan maken.

Menu